Om området

thyprivatskolejpg

Thy Privatskole er et tilbud til børn fra 0 til 12 år. De tilbyder vuggestue, børnehave, 0.-6. klasses skole og SFO samlet i en organisation og i en bygning, der også rummer en minihal. Bygningen er beliggende på et stort grønt og lukket område med legepladser og boldbaner og som nabo til dejlig natur. Der er offentlig transport fra og til Thisted.
Læs mere her.

9c837d74-f883-4ca8-9c46-606379124ecbpng

Midt i byen overfor præstegården ligger kirken. Der er også en kirke i Kåstrup, og præsten passer begge menigheder.
Læs mere her

brugsenjpg
Brugsen ligger meget centralt midt i byen.
Åbningstiderne er: Alle dage fra 7.00 til 20.00

Brugsens ugentlige tilbud kan ses her

Ved Brugsen er der også mulighed for at tanke benzin og diesel døgnet rundt.  www.ok.dk. Du har også mulighed for at støtte Hillerslev Sport når du tanker, hør nærmere i butikken.

logo200x200png
I 2004 fik Hillerslev en minihal, hvor der også er en springgrav. Hallen benyttes flittigt til bl.a. fodbold, badminton, gymnastik, badminton, volleyball mm. Denne hal har byens borgere været med til at samle ind til, og der blev brugt mange frivillige timer på projektet. Sammen med Hallen ligger Hillerslev Sport´s klubhus. 

Hillerslev Sport arrangerer både indendørs og udendørs fodbold, badminton, gymnastik mm. De har bl.a. arrangementer som cykelløb, kolbøttedag på programmet. Datoer på disse ting står i aktivitetskalenderen, deres egen facebook side, og der er opslag omkring det i Brugsen.
stationjpg
Området har også eget vandværk, hvor der sidder en bestyrelse og varetager beslutningerne der. Dels er der Hillerslev Grov-vareforening, som har til huse i byens gamle stationsbygning.

Der er også et aktivt arbejdsliv i Hillerslev og omegn. Bortset fra de arbejdspladser der er i Brugsen, Thy Privatskole og kirke, er der også Maskinfabrikken Hillerslev, Hillerslev og Omegns Grovvare- forening, Thy Mesterbyg, der er ålefarm, murere, el og jordteknik, logo designer, zoneterapeut, grisehandler, vognmænd, bil udlejning, marketing, maskinstationer, autoværksted, frisør m.m,

kultur-_og_forsamlingshusjpg

På Ballerumvej ligger Hillerslev Kultur og Forsamlingshus. Her afholdes hvert år bl.a. Høstfest, ligesom bestyrelsen i foreningen sørger for flaghejsning i byen, og aktivitetskalender mm. Dels har bestyrelsen fået lavet denne hjemmeside for Hillerslev og Omegn. De forskellige arrangementer i Forsamlingshuset informeres ud til borgerne via løbesedler, på aktivitetskalenderen og på hjemmesiden. Dels er der opslag i vores dejlige lokale Dagli´ Brugsen.

Privat børnepasser. Valget er dit... - tænk på dit barn.
Vil du have:
- fleksibel åbningstid
- medbestemmelse
- give dit barn tryghed / ro
- ret til selv at vælge
- spare penge
Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er vi en flok kompetente Private Børnepassere som gerne vil gøre en forskel.
Elin: 23309031, Dorthe: 40472597, Trine: 40280744, Anita: 26795279

byskiltjpg

Få skridt fra Brugsen ligger busstoppestedet, hvor bussen kører til de nærliggende byer/områder som, Hundstrup, Skovsted, Kjelstrup, Ballerum og til Thisted. Se køreplaner her.

7433de06-caa2-4d9e-a001-25e7b4e0bcfcjpg  hytten250jpg
I området er der også FDF, som har til huse i Skovsted forsamlingshus. De arrangere f.eks. Skt. Hans aften. Dette arrangement holdes i ”Fælleden”.

”Fælleden” ligger på Snerlevej, det er et lille skovområde, som ejes af mange forskellige landmænd i området. Der er nu lavet et dejligt område til alle borgere. Det benyttes flittigt af dagplejemødre, skole, fritidsordning og børnehave. Der er også nogle der holder deres fødselsdag der. Det er frit for alle, man rydder bare selv op efter sig, så der altid ser pænt ud. Der er en grill på pladsen, en hytte med borde og bænke, en sandkasse og et legehus. Der er også forskellige ting savet ud af træstammer. Denne plads blev også lavet af byens borgere, som brugte rigtig mange frivillige timer på hytte, bålplads mm.
prastegaard250jpg
Byen har også en Foredragsforening, hvis arrangementer afholdes i konfirmandstuen i præstegården. Der er mange spændende foredragsholdere på programmet.
Læs mere her.

Onsdagscaféen for ældre holder også til i konfirmandstuen i præstegården. Her mødes man til hygge, kortspil og meget andet hver onsdag eftermiddag. Alle er velkommen!
Hver onsdag kl. 14.00 i præstegården.